Zaloška cesta 9, 1000 Ljubljana         01 522 3717
SL EN

HEMATOLOŠKO LABORATORIJSKO ZDRUŽENJE

Zaloška cesta 7, 1000 Ljubljana
Slovenija

+386 (0) 1 522 3717

 

www.hematolosko-laboratorijsko-zdruzenje.si
info@hematolosko-laboratorijsko-zdruzenje.si

Spoštovani!

Vabim vas, da se udeležite 38. strokovnega sestanka Hematološkega laboratorijskega združenja, ki bo potekal 11. in 12. oktobra 2019 v Termah Olimia d.d., Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek.

Kotizacija za udeležbo znaša za člane Društva 130 evrov in za nečlane 180 evrov. Prijavite se z uradno izpolnjeno prijavnico na naslov Društva, prijave sprejemamo do 1.10.2019.

Veselimo se srečanja z vami.

Predsednica Društva,
Hermina Čibej

 

Predstavitev našega združenja

Hematološko laboratorijsko združenje

Hematološko laboratorijsko združenje je bilo ustanovljeno leta 1998. Društvo povezuje vse, ki delujejo na področju laboratorijske diagnostike v hematologiji. Osnovni namen društva je, da svoje člane seznanja z najnovejšimi strokovnimi informacijami in znanstveno raziskovalnimi dosežki. Za namen izobraževanja društvo letno pripravlja dva strokovna sestanka, vsaka štiri leta pa kongres v sodelovanju z Združenjem hematologov Slovenije.

Strokovna srečanja so ovrednotena s kreditnimi točkami SILM, ki jih podeljuje zbornica laboratorijske medicine Slovenije (ZLMS). Ob vsakem srečanju društvo izda tudi zbornik predavanj.

Ministrstvo za zdravje je društvu leta 2010 priznalo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega varstva.

 

Vidni člani združenja

in njihove naloge

Hermina Čibej
predsednica društva

Špela Žula
blagajnik društva

Tadej Furlan
tajnik društva

 

 

 

 

 

Želim postati član združenja