Zaloška cesta 9, 1000 Ljubljana         01 522 3717
SL EN

 

 

HEMATOLOŠKO LABORATORIJSKO ZDRUŽENJE

Zaloška cesta 7, 1000 Ljubljana
Slovenija

+386 (0) 1 522 3717

 

www.hematolosko-laboratorijsko-zdruzenje.si
info@hematolosko-laboratorijsko-zdruzenje.si

 

 

Delavnica: PREPOZNAVANJE KRVNIH CELIC

Klinični oddelek za hematologijo UKC Ljubljana v sodelovanju s Hematološkim laboratorijskim združenjem in Slovenskim hematološkim društvom Organizira delavnico 'PREPOZNAVANJE KRVNIH CELIC'.

Delavnica je namenjena osvežitvi znanja citomorfologije krvnih celic s poudarkom na uporabi priporočenih postopkov za pregled krvnega razmaza v praksi.

Delavnico bodo izvajali specialisti hematologi, medicinski biokemiki in laboratorijski tehniki z dolgoletnimi delovnimi in pedagoškimi izkušnjami s Kliničnega oddelka za hematologijo, UKC Ljubljana.

Delavnica bo potekala v petek, 4. junija 2021, v seminarskem prostoru Kliničnega oddelka za hematologijo (1. klet UKC), Zaloška 7, Ljubljana.

Cena delavnice je 250 EUR. V ceno je vključeno tudi kosilo.

Udeleženci potrebujejo potrdilo o cepljenju, dokazilo o prebolelosti COVID-19 ali negativen HAG ali PCR test, ki ne sme biti starejši od 48 ur.

Število mest je omejeno na 10. Prijave sprejemamo po vrstnem redu do zapolnitve razpoložljivih mest.

Izpolnjeno prijavnico čim prej po faksu (01 4320230) ali na e-naslov hermina.cibej@kclj.si.

Predsednica Društva,
Hermina Čibej

 

 

 

Predstavitev našega združenja

Hematološko laboratorijsko združenje

Hematološko laboratorijsko združenje je bilo ustanovljeno leta 1998. Društvo povezuje vse, ki delujejo na področju laboratorijske diagnostike v hematologiji. Osnovni namen društva je, da svoje člane seznanja z najnovejšimi strokovnimi informacijami in znanstveno raziskovalnimi dosežki. Za namen izobraževanja društvo letno pripravlja dva strokovna sestanka, vsaka štiri leta pa kongres v sodelovanju z Združenjem hematologov Slovenije.

Strokovna srečanja so ovrednotena s kreditnimi točkami SILM, ki jih podeljuje zbornica laboratorijske medicine Slovenije (ZLMS). Ob vsakem srečanju društvo izda tudi zbornik predavanj.

Ministrstvo za zdravje je društvu leta 2010 priznalo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega varstva.

 

Vidni člani združenja

in njihove naloge

Hermina Čibej
predsednica društva

Špela Žula
blagajnik društva

Tadej Furlan
tajnik društva

 

 

 

 

Želim postati član združenja

 

ČLANARINA

Članarina za leto 2021 znaša 15 EUR.

Namen plačila: Članarina 2021, ime in priimek člana društva.
IBAN SI56 0201 4005 3941 470.