Zaloška cesta 9, 1000 Ljubljana         01 522 3717

www.hematolosko-laboratorijsko-zdruzenje.si
info@hematolosko-laboratorijsko-zdruzenje.si

Delavnica: PREPOZNAVANJE KRVNIH CELIC

Klinični oddelek za hematologijo UKC Ljubljana v sodelovanju s Hematološkim laboratorijskim združenjem in Slovenskim hematološkim društvom Organizira delavnico 'PREPOZNAVANJE KRVNIH CELIC'.

Delavnica bo potekala v petek 6. marec 2020 v seminarskem prostoru Kliničnega oddelka za hematologijo (1. klet UKC), Zaloška 7, Ljubljana.

Cena delavnice je 250 EUR. V ceno je vključeno tudi kosilo.

Število mest je omejeno na 15. Prijave sprejemamo po vrstnem redu do zapolnitve razpoložljivih mest.

Predsednica Društva,

VABILO

Vabim vas, da se udeležite 6. kongresa Hematološkega laboratorijskega združenja, ki bo potekal 17. in 18. aprila 2020 v Grand hotel Bernardin, Obala 2A, 6320 Portorož.

Kotizacija za člane Društva znaša 190 EUR in za nečlane 230 EUR.

Prijavite se z uradno izpolnjeno prijavnico, ki jo pošljite na naslov Društva. Prijave sprejemamo do 31.3.2020.

Veselimo se srečanja z vami.

Predsednica Društva,

Predstavitev našega združenja

Hematološko laboratorijsko združenje

Hematološko laboratorijsko združenje je bilo ustanovljeno leta 1998. Društvo povezuje vse, ki delujejo na področju laboratorijske diagnostike v hematologiji. Osnovni namen društva je, da svoje člane seznanja z najnovejšimi strokovnimi informacijami in znanstveno raziskovalnimi dosežki. Za namen izobraževanja društvo letno pripravlja dva strokovna sestanka, vsaka štiri leta pa kongres v sodelovanju z Združenjem hematologov Slovenije.

Strokovna srečanja so ovrednotena s kreditnimi točkami SILM, ki jih podeljuje zbornica laboratorijske medicine Slovenije (ZLMS). Ob vsakem srečanju društvo izda tudi zbornik predavanj.

Ministrstvo za zdravje je društvu leta 2010 priznalo status društva, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega varstva.

Vidni člani združenja

in njihove naloge

predsednica društva

Špela Žula
blagajnik društva

Tadej Furlan
tajnik društva

Želim postati član združenja

ČLANARINA

Članarina za leto 2020 znaša 15 EUR.

Namen plačila: Članarina 2020, ime in priimek člana društva.
IBAN SI56 0201 4005 3941 470.